Mijn helden verhaal

Er was eens een meisje die droomde van ‘succes’. Die droomde van een betere wereld. Die droomde van een bestaan dat er toe deed. Jarenlang was ze op zoek naar wat haar voldoening gaf. Ze voelde altijd dat het meer was dan dat ze tot dan toe had geleefd. Jaren lang verlangde ze en stelde ze de vragen die haar bezig hielde. En steeds vaker zag ze de antwoorden die ze nodig had.

Dit jaar legde het meisje deze vragen vast in een boek ‘De Instructies naar Verlicht Leven’. En kreeg ze de antwoorden door die ze eerder niet zag. Het meisje kreeg door dat dit boek alles voor haar en de wereld zou veranderen. Mensen zouden het boek lezen en diep geraakt worden door een gevoel van verbintenis. Een gevoel van verbintenis met zichzelf en met de aarde. Alles kreeg extra betekenis. De mensen lachte intenser, de bloemen waren feller van kleur, de zon scheen nog mooier dan voorheen.

Het meisje kon het Zien. Maar ervaarde het soms ook als een ‘druk. Ze bewandelde een pad wat ze nog niet eerder had gezien. Maar het meisje bevatte ook een super kracht. Namelijk de krachtige samenwerking met het universum. Een samenwerking die haar steeds opnieuw liet zien ‘dit is de volgende stap’. Het meisje vond het spannend want het betekende opnieuw dingen los laten zoals ze die kende. Maar elke keer als het meisje twijfelde kon ze weer een sign zien. En zo wilde het verhaal dat dit meisje samen met het universum haar droom wist te verwezenlijken. Haar droom van een ‘betere’ wereld. Haar droom van een leven vol betekenis. Een leven waarin iedere vrouw haar eigen superkracht kon Zien.

Een hele nieuwe generatie van vrouwen over de hele wereld stond op. Een generatie ondernemende vrouwen met een verlangen naar meer. Vrouwen die net als het meisje hielden van de fysieke wereld en alles erin. Vrouwen met een missie en een visie.

Over de hele wereld werd dit meisje een boegbeeld voor het verlangen ‘jezelf durven zijn en daarmee naar buiten komen’. Kleine meisjes die net als het meisje wilde zijn. Niet zoals het meisje, maar waar het meisje voor stond. ‘Dat is wat ik wil, mezelf zijn! Omdat ik daar de wereld de mooiste service mee dien!’ Zeiden de kleine meisjes tegen elkaar op straat. En zo schreef het meisje met alle andere meisjes van de wereld een nieuwe geschiedenis!

Lieve jij, dit is mijn heldenverhaal. En ik ben op zoek naar jou. Naar dappere vrouwen die net als ik een verschil willen maken. Hun eigen helden verhaal willen schrijven. En ook dingen willen Zien die ze eerder nog niet konden zien.  Mijn oproep is groot. Namelijk om deze message van ‘jezelf durven zijn en daarmee naar buiten komen’ de message ‘dat iedereen er toe doet en een super power bevat’ aan de hele wereld te laten zien. Ik kan het niet alleen. Dus als je de oproep voelt wordt dan mijn ambassadeur.

Deel deze mail met vrienden en familie. Schrijf een post, een blog, deel een video. Ken je een leuk tijdschrift, of een tv programma, spread the message.  Become a Sovschoice ambassadeur. Omdat de wereld klaar is voor de volgende stap! ❤️

Mail naar info@sovschoice.com als je mee wilt doen met de movement, een interview wilt doen, of een ander leuk idee hebt waarmee we de wereld kunnen raken. Gebruik de tag #Rosemovement #INVL of #sovschoice zodat we je message ook weer kunnen delen.

Liefs Sophie

“Je bent precies waar je moet zijn”

Instructies naar Verlicht Leven

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.