Alignment Business Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Episode #228 Wat mag jij nog buiten je comfort zone doen?

Er ligt zoveel verrijking en magie in de plek van “on-comfortabelheid’. Alles gebeurt in een divine timing, maar wat is jouw fysieke aandeel in het stuk ‘zichtbaarheid’. Wat mag je nog leren? Wat kun je nog doen? Enjoy this episode.

Links mentioned in this episode

– Instructies naar Verlicht Leven

– Show van Rein (echte aanrader, hij speelt op 5 oktober ook nog, dus reserveer je ticket snel)

P.s. Voor de hele aflevering (11:55 minuten), meld je je aan voor So V’s Network. Hierin vind je alle tools die je “nodig” hebt om ook volledig vanuit je intuïtie te gaan leven en werken en je licht groots te laten schijnen.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.