Geplaatst op Geef een reactie

Episode #216 The days after Abraham Hicks……

Afgelopen weekend was ik naar het event van Abraham Hicks, en eigenlijk zijn er niet echt woorden die goed kunnen┬ábeschrijven hoe die ervaring was. Maar in deze episode doe ik een poging ­čÖé ­čśë en deel ik sowieso mijn belangrijkste inzichten n.a.v. deze 2 dagen. Een ding kan ik je wel vertellen mijn energie is meer gefocust dan ooit te voor!!

Liefs Sophie

p.s.┬áVoor de hele aflevering (25:44 minuut), meld je dan aan voor┬áSo VÔÇÖs Network. Daarin vind je meer dan 200+ episodes, inspirerende interviews en transformerende meditaties.

#wetvanaantrekking #signs #universele boodschappen #intuïtie #abrahamhicks

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.