Soms heb ik van die periodes dat ik me energetisch even helemaal afwezig voel. Of beter gezegd dat mijn connectie spirit-mind-fysiek een beetje zoek is. But I am Back, and I am more excited then ever.

Ik ben benieuwd hoe het met jou gaat. Leuk als je je belangrijkste inzicht van de podcast met me deelt. Heel veel liefs voor nu.

p.s. beluister je deze episode via I-Tunes of Spotify? Via het Network beluister je de gehele episode (duur: 18:30). Aanmelden voor het network kan via deze link: www.sovschoice.com/network-membership

Links mentioned in this episode:

– Volle maan healing 115 augustus 2019 –> http://jennifershealingpraktijk.nl/product/volle-maan-healing-meditatie-met-so-vs-choice

Reserveringslijst voor het boek 

Voor de hele aflevering, meld je dan aan voor So V’s Network. Daarin vind je meer dan 200+ episodes, inspirerende interviews en transformerende meditaties.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.