Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Lieve luisteraar, ik heb nog een hele korte bonus episode voor je opgenomen vlak voordat ik het weekend in ging. Want het is helemaal niet aan mij, het is aan spirit. En in the meanwhile, doe ik mijn ding, geniet ik van het leven en ben ik sowieso moeder in mijn zijn.

Ciao!

Hoogtepunten uit de Podcast

[0:58 ] Het bijzondere berichtje wat ik kreeg van één van de Dream Academy Members

[1:55 ] Zwangerschap is all around me…

[3:19 ] Mijn detachement rondom het moederschap

Links mentioned in this Episode

Dit is een podcast van wederkerigheid, deel je inzichten, vragen en comments hier: https://sovschoice.com/spotlight/

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.