Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Wanneer ze niet meer wist wat ze moest doen, of wat er nu echt van haar gevraagd werd, zakte ze door haar benen en gaf ze zich over aan God.  Wat wilt U dat ik doe, help mij het Zien want ik zie helemaal niets, alleen maar gekleurde draden die mijn zicht blokkeren. Het beangstigt mij, help mij Zien. In kniel positie en met haar handen ineen gaf ze zich over. Het was toen, toen zij zich volledig overgaf dat Hij haar het antwoord liet zien.

Het is wanneer we dat wat we vragen niet meer nodig hebben en ons echt kunnen overgeven dat wij weer zullen Zien.

“Wees niet bang voor pijn, haat of verdriet. Het is de bron van liefde.” Rose

Heel veel liefs, Sophie

Hoogtepunten uit de Podcast

[3:07 ] Als je een intentie zet, denk erom hoe je het vraagt

[4:44 ] Het zijn de momenten wanneer je die momenten kunt omarmen als je blessing, dat je zult gaan zien wat je mag gaan zien

[6:15 ] Wat ik dit weekend heb geschreven en heel graag met jou wil delen

[7:10 ] Wanneer we bang zijn voor pijn, haat of verdriet, dan trekken we het nog steeds aan in ons leven

[8:05 ] Beïnvloed worden door externe omstandigheden en welke krachtige hulpvraag je jezelf kan stellen

[12:19 ] De mooiste, beste, krachtigste manier waarop je jezelf, maar ook de ander kunt helpen in de volgorde spirit, mind, fysiek te komen, is door zelf te handelen vanuit spirit

[13:55 ] Jump and the net will appear

[15:22 ] Wanneer je geen power hebt…

Links mentioned in this Episode

Verwerk de informatie echt door je inzicht op je eigen geniale, creatieve spirit manier met ons te delen via je social media kanaal met #Rosemovement (je mag ons ook taggen @sovschoice_).

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

2 Comments

 1. Jorien Kleine Deters 21 June 2019 at 11:02

  Ha Lieve Sophie,

  Wat weer bizar toepasselijk! Ik worstelde namelijk deze twee weken heel erg met drie verkeersboetes die ik op mijn bordje kreeg (ik heb een auto van de zaak). Was helemaal van slag en zat echt al dagen te bedenken wat het is wat ik moest zien en waarom dit nu gebeurde. Het activeerde vooral veel angst bij mij, de angst voor afkeuring van mijn collega’s en ik werd haast elke keer panisch als ik weer de weg op ging. Via deze aflevering zie ik nu in dat dit voor mij een test is voor ultieme overgave en acceptatie. Ik voel me gelijk een stuk lichter en fijner. Dankjewel Sophie, jij bent er altijd weer op het juiste moment <3 en heel dankbaar voor de leiding van het universum die ik steeds intenser voel. Maak er een mooie dag van!

  Reply
  1. Sovschoice 24 June 2019 at 12:07

   Lieve Jorien , dankjewel voor je hele mooie reactie!! Liefs

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.