We willen allemaal ons mooiste licht laten schijnen, maar hoe doe je dat op een authentieke manier? Vandaag deel ik een stukje uit mijn journal gedateerd 11-05-2017. De woorden die ik met jullie deel hebben mij indertijd geholpen om de stap naar mijn licht te zetten, en het zijn precies dezelfde woorden die ik nu lees die mij ook vandaag weer helpen volop in mijn licht te gaan staan. Ik hoop dat de woorden jou net zo zullen raken.

Het boek de alchemist kun je vinden via deze link.

Als je het voelt vanuit jouw Zijnsfrequentie, vanuit jouw intuïtie dat je 13 april bij het event aanwezig wilt zijn boek dan je ticket via deze link.

Wil je morgen nog bij de masterclass zijn kun je je nog aanmelden via deze link.

Liefs Sophie

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.