Episode #122 Wat onvoorwaardelijke (zelf) liefde echt is

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Volledig vanuit mijn nieuwe Zijn een episode over het misschien wel allerbelangrijkste leerpunt in HET Leven en in ieder geval in die van mij; onvoorwaardelijke (zelf) liefde. De inzichten die ik hierover heb verkregen hebben mij op een diep niveau Geraakt met een hoofdletter G. En hebben nu al zoveel veranderd.

In deze epsiode deel ik wat wij (Rose & ik) zien als onvoorwaardelijke zelfliefde en wat het nu werkelijk betekent dat iedereen in je omgeving een spiegel is.

Vanuit het prachtige Toscane,

Heel veel liefs Sophie & Rose

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.