Alignment Business PODCAST

Episode #118 Wat wil jij het allerliefst?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Lieve vrouwen,

Sophie wilde al enige tijd een episode opnemen over het high end traject maar aangezien ze het helemaal niet voelde hebben we haar dit letterlijk verboden :). Maar nu was de tijd wel daar. Een moment van inspired action waarin ze jullie meeneemt in haar eigen hersenspinsels (wat perfect demonstreert wanneer Sophie in haar fysieke ZIJN is en wanneer niet) en hoe zij het high end traject vanuit haar fysieke ZIJN ervaart. Wij weten dat deze episode de juiste vrouwen zal vinden.

Liefs Rose

Links mentioned in this episode:

High End dag impressie: https://youtu.be/nWonNiJU2XI
High End info: +31 6 11 40 93 75

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.