Episode #116 Weet jij het belangrijkste verschil tussen de nieuwe πŸŒ™ en volle maan πŸŒ• energie? Een gesprek tussen Jennifer en Sophie.

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik weet niet of jij ook bezig bent met leven op het ritme van de maanenergie πŸŒ•. Maar ongeacht of je er nu al wel of niet actief mee bezig bent, weet ik bijna zeker dat je deze episode super interessant gaat vinden. Voor mij persoonlijk heeft het namelijk een enorm verschil gemaakt om meer met de maanenergie te gaan werken. En omdat ik toch nog wel een aantal prangende vragen had omtrent het verschil tussen de nieuwe πŸŒ™ en volle maan πŸŒ• energie besloot ik hierover in gesprek te gaan met Jen (van Jennifers Healingpraktijk) om hier meer helderheid over te krijgen. Ik ben super blij met het resultaat want het kwartje is nu eigenlijk pas echt gevallen.

Ik ben benieuwd wat jij uit de episode haalt. Let me know via de I tunes reviews of via social media. Voor nu een hele fijne dag verder.

Liefs Sophie

Links mentioned in episode:

Innerlijk kind meditatie

Info over maan memership:

Mail Jennifer viaΒ info@jennifershealingpraktijk.nlΒ of belΒ 0618773484

www.jennifershealingpraktijk.nlΒ 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.