Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Episode #110 Ik heb mijn upperlimit bereikt, maar breek ik er doorheen?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Een super openhartige episode over wat er behind the scenes allemaal bij mij speelt. Ik deel o.a. met je wat de Money Mindset lancering allemaal bij mij triggert, en hoe ik mezelf op dit moment blokkeer om echt door te groeien. En ik geef antwoord op de vraag of het mij echt gelukt is aan 100 % van de deelneemsters de Online Training te verkopen.

Enjoy

Links mentioned in this episode:

Money Mindset Training

Business Money Mindset Challenge

Epsiode van Lou over de challenge 

Mailinglijst van Lou: Joyride to Freedom

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.