Business Geld Meditaties/Visualisaties PODCAST

Episode #102 Geld is nogal een dingetje!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Geld is voor veel onderneemsters nogal een dingetje. Misschien voor jou ook?

Omdat ik uit eigen ervaring weet wat voor quantum leap je in je business kunt gaan nemen op het moment dat je besluit je money mindset te shiften heb ik besloten mijn “money mindset meditatie” aan jou cadeau te doen. Je kunt de meditatie beluisteren in deze episode en je kunt je GRATIS aanmelden voor de business money mindset challenge (die 19 november van start gaat) via deze link –> https://sovschoice.lpages.co/money-mindset-challenge/

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.