Alignment Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Episode #91 Hoe herstel je de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke (ofwel yin yang) energie?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ben jij net als ik iemand die erg in je hoofd kan zitten en kun jij net als ik “erg hard” zijn voor jezelf dan is deze episode een must listen!

Na een nogal confronterende zielsportret reading kwam ik tot een aantal belangrijke inzichten waaronder een over mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Welke andere confronterende ontdekking ik nog meer op deed en hoe ik van plan ben dit allemaal te “corrigeren” hoor je in deze episode.

Liefs Sophie

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.