Alignment Business Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST Praktische oefeningen Wet van Aantrekking

Episode #94 When you ASK it’s given

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Waar heb jij precies om gevraagd?

When you ASK it’s given. Maar weet jij eigenlijk wel waar je precies om gevraagd hebt? Deze week kreeg ik dit principe weer heel helder gespiegeld. En soms doet dat vanuit mijn fysieke standpunt even pijn. Maar het resultaat is weer meer clarity. En zoals de man van Jennifer zo mooi tegen mij zei aan de telefoon: er bestaat geen falen als je er iets van hebt geleerd. And so it is! Dus bij deze mijn nieuwste episode met mijn allernieuwste inzichten en een geheel vernieuwde beschrijving van het next level mastermind/coaching traject met een volledige beschrijving naar wie ik op zoek ben. Ik ben heel benieuwd of jij aan de omschrijving voldoet!

Liefs Sophie

Links mentioned in this episode:

Big Leap Transformatie Event 7-11

Episode #59 Issa Issa Podcast: waarom je basis het allerbelangrijkste is

Alle details over het high-end traject

Meer info over de Soul Readingen kun je opvragen via team@sovschoice.com.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.