Geplaatst op 1 Reactie

Episode #92 Er gaat hier iets volledig mis!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Wat precies dat hoor je in deze episode.

Links mentioned in this episode:

Wondervraag videoles 

Boek De Celestijnse Belofte

Podcast kanaal van Jennifer’s Healing praktijk

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 gedachte over “Episode #92 Er gaat hier iets volledig mis!

  1. Wow Soof! Ik luisterde je Podcast in de auto, onderweg naar mijn oude oppas. Kom ik bij haar aan en mijn oog valt op de boekenkast. Eerst zie ik een boek wat heet Bewust Zijn en vlak daarnaast staat, je raadt het al, de Celestijnse Belofte. Magisch om dat zo te ervaren. En in de auto voelde ik al dat ik dit boek wilde lezen en dit was duidelijk de bevestiging dat ik dat inderdaad mag doen. Super tof en thanks weer voor de inzichten!

    Groetjes Michelle

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.