Episode #92 Er gaat hier iets volledig mis!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Wat precies dat hoor je in deze episode.

Links mentioned in this episode:

Wondervraag videoles 

Boek De Celestijnse Belofte

Podcast kanaal van Jennifer’s Healing praktijk

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 Comment

  1. Michelle 12 oktober 2018 at 16:58

    Wow Soof! Ik luisterde je Podcast in de auto, onderweg naar mijn oude oppas. Kom ik bij haar aan en mijn oog valt op de boekenkast. Eerst zie ik een boek wat heet Bewust Zijn en vlak daarnaast staat, je raadt het al, de Celestijnse Belofte. Magisch om dat zo te ervaren. En in de auto voelde ik al dat ik dit boek wilde lezen en dit was duidelijk de bevestiging dat ik dat inderdaad mag doen. Super tof en thanks weer voor de inzichten!

    Groetjes Michelle

    Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.