Episode #90 Een Crystal ontmoeting!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Vandaag heb ik op een zeer bijzondere plek 3 prachtige stenen gevonden die al langere tijd op mij lagen te wachten. Ik blijf mij verbazen over de bijzondere ontmoetingen die ik op doe en hoe nauwkeurig de aanwijzingen van mijn spirit team zijn. Ben jij zelf ook benieuwd welke kristallen en stenen er op jou liggen te wachten? In deze episode deel ik met jou hoe jij jouw stenen kunt vinden en waar de aangewezen plek is om dit verder te onderzoeken.

Heel veel plezier op je zoektocht.

Liefs Sophie

Links mentioned in this episode:

De Warmte Steen 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.