Episode #89 Bonus: geduld is een schone zaak

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Tijdens een van mijn nachtelijke escapades kreeg ik “eindelijk” mijn nieuwe intro voor de podcast show door! Een volgend puzzel stukje dat op zijn plaats viel. In deze episode deel ik o.a. met je hoe je zo kunt vragen dat het je ook echt gegeven wordt. Deel ik mijn nieuwste inzicht met betrekking tot de blauwdruk van je ziel en de fysieke rol die je ziel daarop kan aannemen. En deel ik hoe je die oneindige inspiratie en manifestatie stroom die voor iedereen toegankelijk is kunt activeren.

Ik wens je heel veel luister plezier.

Liefs Sophie

Links mentioned in this episode:

Big Leap Transformatie Event 7-11

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.