Alignment PODCAST Relaties Wet van Aantrekking

Episode #87 (H)eerlijke vriendschappen ☺

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik dacht altijd dat ik los van mijn relatie met Maurice echt een loner was. Een eenling. Maar niets bleek minder waar, want ik heb afgelopen jaar niet 1 maar maar liefst 3 heel bijzondere vriendschappen mogen ontwikkelen van een voor mij absoluut ongekend level.

In deze korte episode deel ik met jou de impact van deze bijzondere vriendschappen op mijn leven en de joy en het geluk van de absolute Clarity die ik nu voel. Geniet van deze high energy episode. May you feel the same way.

Liefs Sophie

p.s. o ja helemaal aan het einde van de episode onthul ik ook nog wat voor MAGISCH mij tijdens de photoshoot met de Viva overkwam 🙏😉😘 #signs #alignmentfirst

Links mentioned in this episode:

The Wild & Free Society Podcast met Lou Niestadt – Episode #20 A Little Pick Me Up Podcast. Every Little Thing Is Gonna Be Allright

episode-87.jpeg

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.