LAB of Attraction #8. Power to the People

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

“Lou ons gesprek!!! OMG!” Dat is wat ik Lou appte na de opname van deze (voor mij voor dit moment laatste) episode van de reeks LAB of Attraction episodes. Lou zal volgende week nog een episode opnemen zonder mij, aangezien ik op vakantie ga. Tijdens deze laatste episode hebben wij het samen over telepathie en de bizarre energie die er kan ontstaan als je met elkaar bent versus alleen. Ik (en Lou) wensen je heel veel luisterplezier. En mij zien/horen en spreken jullie weer na mijn vakantie. En niet getreurd want jullie zullen Lou en mij zeker nog samen gaan horen, wanneer we het voelen, and then it will be magic all over again.

Liefs ook names Lou

Sophie

De epiosde kun je beluisteren via deze links:

Luister HIER op Soundcloud

Luister HIER op iTunes

Link naar het boek E-Squared!

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-8-1

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden! 

lab-8-2

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-8-3

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-8-4

 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.