The LAB of Attraction W.Onderzoek Rapport Experiment #6 Het Superhelden Principe.

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Deze week in the Lab of Attraction met Soof & Lou alleen Lou. Bij Soof staat het echte leven voor de deur, waardoor ze al haar aandacht even op haar persoonlijke leven wil richten.

En over aandacht gesproken, bij dit experiment ga je zien dat het mogelijk is om de fysieke wereld te beïnvloeden met je aandacht. Door je aandacht te richten op een rijtje kiemende sperziebonen kun je ervoor zorgen dat ze sneller groeien. Maar andersom werkt het ook: wanneer je iets negeert, stagneert de groei. Lou vertelt je in deze episode al haar inzichten over het kiemen van sperziebonen maar vooral ook wat ze leerde over haarzelf.

Je bent van harte uitgenodigd in het Laboratorium van the LAB of Attraction om je bevindingen te delen. De ingang van het LAB vind je hier: https://app.ruzuku.com/courses/29369/enroll

Je vindt er deze week ook een andere bijzondere experimenten. Zoals het werk van Masaru Emoto die laat zien hoe je water kristallen beïnvloed met woorden en gedachten. En dan te bedenken dat wij zélf voor 60 of 70% uit water bestaan…!

De epiosde kun je beluisteren via deze links:

Luister HIER op Soundcloud

Luister HIER op iTunes

Link naar het boek E-Squared!

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-6-1

 

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden! 

lab-6-2

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-6-3

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.