Alignment Liefde Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Episode #77 Bonus episode: De brief aan mijn oma – in memoriam

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Omdat jullie óók een belangrijk onderdeel zijn van mijn leven (ook al ken ik de meeste van jullie niet persoonlijk) voelde ik heel sterk de behoefte om de brief die ik tijdens de begrafenis heb voorgelezen aan mijn oma ook met jullie te delen in mijn nieuwste episode. Deze episode zit vol dubbele getallen dus het kon ook niet anders dan dat deze episode precies op nummer 77 zou vallen, wat staat voor diepe inzichten en openbaringen.

Ik sluit de episode af met een bijzondere passage uit het boek “pelgrims & zwevers”.

Vanuit een hele liefdevolle plek, liefs Sophie

Links mentioned in this Episode

Erick Versloot – predikant, muzikant, schrijver

Boek: Pelgrims & Zwevers 

GRATIS Big Leap Masterclass

Transformatie Event 7 november 

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.