Episode #74 What the F * ck!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ok What the F*ck! Gister nam ik een episode voor jullie op over dat ik vast zat op een eiland. Een episode die ik moest opnemen over mijn eigen money struggle en ego gedachten over waarom ik niet goed genoeg ben. MAAR vandaag kreeg ik pas echt door waarom ik vast zat op dat eiland. Na een gesprek met Issa van Issaissa.nl kwam ik namelijk tot een heel ander inzicht en nu voelt het dus echt alsof de deksel van de pan af is en alle lucht weer naar buiten kan stromen. Dus echt What the F*ck. Here we go.

p.s. tip vanuit ego luister eerst episode #73 voordat je deze luistert. Source zegt overigens dat het 0.0 uitmaakt in welke volgorde je de episodes luistert πŸ˜‰πŸ˜ƒ.

Liefs Sophie

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.