"Negatieve" Emoties Alignment Business Geld PODCAST Wet van Aantrekking

Episode #73 Ik zit vast op een eiland

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik zit vast op een eiland. Of althans ik zat vast op een eiland. Ironisch genoeg ben ik er weer afgekomen door heerlijk met Lou te filosoferen op háár eiland en door een inspirerend gesprek met Jen. Vandaag neem ik je mee in mijn eigen money struggle en ego gedachten over waarom ik niet goed genoeg ben. We sluiten de episode af met een krachtige boodschap over deze eeuwige source versus ego struggle.

Ik hoop dat ik jou met deze episode weer een stuk verder kan helpen in het ego versus source stuk. Mij heeft deze episode in ieder geval weer letterlijk ademruimte gegeven.

Heel veel liefs Sophie

Links mentioned in this episode:

Jennifer’s Healingpraktijk

Instagram van Over the moon with yourself

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.