Het Jiskefet duo goes viral!!! Doe je mee?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

OMG wat een lol hebben Lou en ik gehad tijdens het opnemen van dit 3e experiment. We hebben het experiment zowel in podcast vorm als video voor je opgenomen. Maar de video vorm is by far het allerleukste!! Mijn familie heeft afgelopen maandag in ieder geval helemaal kromgelegen van het lachen. Daan (mijn broertje) noemt ons inmiddels “het Jiskefet duo” en mijn stiefvader Tony noemt ons “Imke & Britt”. Nou van je familie moet je hebben 🙈😂 maar 😄 ze doen wel allemaal mee aan dit geweldige, MIND BLOWING mag ik wel zeggen, experiment.

We nodigen je uit om dit experiment ook echt zelf te gaan doen, want dan is de magie nog groter. Geniet ervan! En leuk als je je eigen video/ervaringen deelt in de Lab Of Attraction of via mijn social media kanalen op Instagram of Facebook.

Liefs ook namens Lou,

Sophie

De epiosde kun je beluisteren via deze links:

Luister HIER op Soundcloud

Luister HIER op iTunes

Link naar het boek E-Squared!

 

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-3-1

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden! 

lab-3-2

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-3-3

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-3-4

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

lab-3-5

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.