Heb je altijd al iets willen manifesteren puur en alleen door je gedachten te bepalen???

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Heb je altijd al iets willen manifesteren puur en alleen door je gedachten te bepalen??? Iets zoals een “zonsondergang” beige auto? Of een Range rover E-Vogue 😝. Het kan allemaal met behulp van het 2e experminent van onze Lab of Attraction!! Tijdens dit 2e experiment van 48 uur ga jij zowel een auto manifesteren als vlinders 🦋hoe toepasselijk ☺️. Je gaat ontdekken of ik die range rover E-Vogue daadwerkelijk in een week tijd heb gemanifesteerd. En je ontdekt welke belemmerende overtuigingen er dit keer getriggert werden bij mij en Lou door dit 2e experiment.

Het is weer een mega waardevolle en vooral leuke episode geworden. Lou en ik hebben de tijd van ons leven dus ik hoop dat jij er net zoveel lol in hebt!!! En super leuk als je je ervaringen met ons blijft delen via de reviews in iTunes en via social media. We hebben ook een online Lab gebouwd waar je alle experimenten bij elkaar kunt vinden en je met “gelijkgestemde” je ervaringen kunt delen 🙏❤️. Via DEZE link kun je bij het Lab naar binnen!

De epiosde kun je beluisteren via deze links:

Luister HIER op Soundcloud

Luister HIER op iTunes

Link naar het boek E-Squared!

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

the lab of attraction volkswagen jetta 1

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden! 

the lab of attraction volkswagen jetta 2

Klik HIER om de onderstaande afbeelding te downloaden!

the-lab-of-attraction-volkswagen-jetta-3

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.