Alignment Business Liefde PODCAST Praktische oefeningen

Episode #71 Hoe onvoorwaardelijk leef jij?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik heb zojuist direct na mijn meditatie en midden in mijn kaartlegging een boodschap voor jullie opgenomen. Deze boodschap gaat onder andere over het creëren van hemel op aarde, en hoe je echt onvoorwaardelijk kunt gaan leven. Want heel veel van ons, including me, doen het alignment werk nog steeds vanuit een voorwaardelijke plek. We doen het omdat we iets willen bereiken, maar het gaat om het hier en nu! In de episode leg ik het allemaal uit. Liefs.

Links mentioned in this Episode

Transformatie Event 13 oktober 2018

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.