Alignment Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST Relaties

Episode #66 Bonus episode: Je bent precies waar je nu moet zijn!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Alles ontvouwt zich altijd precies zoals het moet. Maar soms is dat in het moment ontzettend lastig te voelen. Geïnspireerd door een gesprek dat ik had met Issa (van Issaissa) nam ik deze bonus episode voor je op waarin ik o.a. deel hoe ontzettend eng en spannend ik “nieuwe” contacten vind, wat kwetsbaarheid je kan opleveren, en hoe de zwangerschap van Gabby Bernstein mij een diep gevoel van vertrouwen gaf.

Enjoy!

Links mentioned in this episode:

issaissa.nl

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.