Episode #62 Avondmeditatie “het gouden pad”


Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Lieve Vrouwen, I know ik heb gisteren al een podcast met jullie gedeeld, maar afgelopen maandag zat ik vol inspiratie dus hierbij ook mijn allernieuwste (avond) meditatie “het gouden pad”! Een heerlijke meditatie om je avond mee af te sluiten en even volledig uit je hoofd te komen. Geniet ervan!!!

P.S. Ik vergeet het altijd te vragen aan het einde van mijn podcast, maar als je fan bent van mijn podcast show zou je mij en de toekomstige luisteraars er een groot plezier mee doen als je een ranking wilt achterlaten in i-tunes zodat nog meer vrouwen de show kunnen vinden πŸ™‚ Mijn dank is groot. Liefs

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.