Episode #60 Durf jij je hand er voor in het vuur te steken?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Tips om manifesteren speelser en tegelijkertijd productiever te maken

OMG yes i said it; “Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat ik volgende week een witte Range Rover E-Vogue zal manifesteren 🤩”. Nogal een uitspraak zo tegenover jou en al mijn luisteraars ☺ maar niets is zo leuk dan op een speelse wijze ontdekken wat je allemaal kunt manifesteren. Dus heb ik vandaag weer een mega waardevolle episode voor je opgenomen, waarin ik heel veel nieuwe inzichten deel én mijn nieuwste manifestatie tips.

Wat ga je leren?

> Hoe mijn Alignment First next level Experiment tot nu toe verloopt
> Tips om manifesteren speelser en tegelijkertijd productiever te maken
> De beperktheid van ons eigen denkkader

Hoogtepunten uit de Podcast

> [1:44] Hoe ik vanuit vertrouwen in mijn inspiratie van dat moment mijn podcast opneem
> [4:01] Iedereen heeft zijn of haar eigen gift: heb jij helder waarin jij een autoriteit bent?
> [8:00] Hoe een bescheiden houding ervoor zorgt dat mensen of mogelijke klanten je (nog) niet kunnen horen en waarom zelfverzekerd zijn en volledig geloven waar je voor staat ervoor zorgt dat ze je wel meteen luid en duidelijk horen!
> [10:11] Het gaat er niet om wat je zegt, het gaat erom hoe je het zegt!
> [11:02] Mijn vorderingen (en belemmeringen…) in mijn Alignment First next level Experiment
> [13:35] Hoe mijn Ego mijn Vertrouwen dwarszit wanneer ik wil kiezen voor Alignment in plaats van actief bezig zijn om meer inkomen te generen
> [16:03] De vier fases van probleem (h)erkenning en oplossing in het boek ‘Dissolve the Problem’
> [18:46] Hoe je kunt stoppen met denken in termen van ‘problemen’ om jezelf op een hoger energieniveau te krijgen en houden
> [20:10] Hoe je manifesteren speelser kunt maken
> [22:28] Hoe je het woord ‘vragen’ anders kunt benaderen
> [24:12] Een vraag die je jezelf kunt stellen om er zeker van te zijn dat je om het juiste vraagt
> [26:16] We zien maar een fractie van alle informatie die we binnenkrijgen: alles wat jij wil manifesteren is er dus al, het gaat erom dat jij je focus erop gaat richten zodat je het ook echt kunt gaat zien!
> [27:58] Hoe Alignment First je zal helpen om meer te zien van wat je wilt manifesteren
> [28:50] Waarom een Rangerover manifesteren net zo makkelijk is als het manifesteren van een vlinder: het zijn onze overtuigingen die maken dat we het een makkelijker ontvangen dan het ander

Links mentioned in this Episode

James Wedmore – Mind Your Business Podcast Episode #171 The Authority DECEPTION

Dissolve the Problem – Richard Dotts

Alignment First Membership

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 Comment

  1. sietskedewaard 22 June 2018 at 21:26

    Cool soof ! Ik ga mij qua werk ook helemaal overgeven ❤ heb het ook helemaal voor mezelf geregeld dus ik herken die gekke monkey mind gedachten. Ben super benieuwd hoe jou dat vergaat. 😊 maak je daar podcasts over?

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.