Episode #58 De kunst van in je eigen kracht geloven

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik ben benieuwd, geloof jij 100 % in jezelf of denk je stiekem dat je anderen nodig hebt om zelf je licht groots te laten schijnen? Ik dacht namelijk altijd dat ik anderen nodig had, maar niets bleek minder waar.

In de podcast van vandaag neem ik je mee in een tal van nieuwe inzichten: over DURVEN starten (vooral als alles nog niet perfect is), mijn eigen ondernemersavontuur (en dat is echt niet over een nacht ijs gegaan😉) en “nee” DURVEN zeggen tegen samenwerkingen.

Wat ga je leren?

 > Waarom je moet blijven starten

> De kunst van in je eigen kracht geloven

> Hoe je jezelf zichtbaar kan en mag maken, de wereld zit namelijk wel degelijk te wachten op jouw gift

> How to enjoy the ride

Hoogtepunten uit de Podcast

> [3:08] Ondernemen is als een lange wandeltocht: elke stap is een nieuwe start richting jouw doel

> [5:05] Waarom wij met z’n allen zo geconditioneerd zijn om niet voor onszelf na te denken en dingen te vermijden vanuit angst

 > [6:67] Je hebt niemand en niets nodig om jouw unieke licht volledig te laten shinen

> [10:10] Het is jouw verantwoordelijkheid om jouw gift te delen met de wereld, dus durf jezelf zichtbaar te maken en laat jouw kans om iets bij te dragen niet liggen!

> [14:17] Wacht niet op het ‘perfecte moment’, het hoeft namelijk helemaal niet perfect

> [15:28] Hoe een niks-kopen-challenge tot de start van mijn bedrijf leidde en hoe ik van armbandjes en T-shirts verkopen tot mijn huidige business ben gekomen

> [23:30] Ondernemen is een proces waarbij je steeds opnieuw moet denken “en nu?”

> [25:25] Maar hoe doe je dat dan, steeds opnieuw starten?

> [27:45] Denk niet in termen van falen, maar in termen van creëren: een mislukking is altijd een blessing in disguise

Links mentioned in this Episode

Durf – Seth Godin  

Alignment First Membership

Aanmeldlink lanceer party 11 juni 

P.S. Om mijn membership groots te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.