Episode #57 Bonus Episode: Mijn Secret Voice Messages

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Deze Bonus Episode is eigenlijk een vervolg op Episode #54, waarin ik het had over hoe ik getriggerd werd door een comment van een van mijn Dream Members. Door haar reactie vervolgens weer op mijn podcast episode, kwamen we in een inspirerend gesprek over hoe iedereen zijn eigen unieke streven heeft en waarom het durven uitkomen voor wie je werkelijk bent uiteindelijk de beste manier is om de hele wereld op een hoger energieniveau te krijgen.

De Voice Messages over en weer waren zo inspirerend dat we besloten ze ook met jullie te delen, dus enjoy!

Wat ga je leren?

 > Hoe spiritualiteit, materialisme en zelfliefde/zelfoordeel met elkaar in verband staan

> Hoe iedereen zijn eigen manier heeft om “aan” te gaan

> Waarom jouw oordeel over de buitenwereld vooral een reflectie is van de (beperkende) overtuigingen die je bezighouden

> Waarom het beter is te denken in termen van en/en in plaats van of/of

Hoogtepunten uit de Podcast

 > 2:21 De reactie van Femke op Episode #54 “Gaat spiritualiteit en materialisme überhaupt wel samen?!”

> 4:57 Mijn bericht aan Femke: alhoewel we allemaal bezig zijn met hetzelfde thema, streven we allemaal iets anders na omdat ieders Source haar eigen voorkeuren heeft

> 6:43 Het ervoor durven uitkomen wie je werkelijk bent: doe wat voor jou goed voelt

> 8:23 Hoe we gezamenlijk als wereld ook op een steeds hogere energie kunnen en zullen komen

> 11:56 De reactie van Femke: de overtuigingen die jou bezighouden, zijn wat je gespiegeld krijgt in je oordelen over de buitenwereld

> 13:51 Over zelfliefde, jezelf dingen gunnen en verantwoordelijkheid voor de aarde

 Links mentioned in this Episode

 Alignment First Membership

Een ongewoon gesprek met God

Femke Bakker – kindtoyour.mind.nl

P.S. Om mijn membership groots te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.