Episode #56 Alignment First Membership

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

In deze korte episode geef ik je alle details van mijn nieuwe Alignment First Membership! Het doel van dit Membership is om “Alignment First” een vast onderdeel te maken van jouw dagelijkse practice. Ik ga jou helpen om dichter te komen bij wie je werkelijk bent: een mooie, inspirerende en krachtige vrouw. Luister deze korte podcast voor alle details!

Wil je alles nog even rustig nalezen? De Alignment First Membership Salespage vind je hier: https://sovschoice.com/alignment-membership/

Wat je gaat leren

> Voor wie het Alignment First Membership geschikt is

> Alle details van het Alignment First Membership

> Wat mijn intentie is met dit Membership

P.S. Om mijn membership groots te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.