Episode #55 Wat de maanenergie wel niet met je kan doen!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Overweldigd door een diep gevoel van dankbaarheid nam ik deze episode voor jou op.

Liefs Sophie

Wat leer je in deze episode: 

– Wat de maan energie allemaal met je kan doen

– Welke belemmerende overtuiging ik deze week heb los gelaten

– Hoe je liefdevol naar jezelf kan leren zijn

Entrepreneurs mentioned in this episode: 

– More Real Progression

– Jennifers Healingpraktijk 

Over The Moon With Yourself 

– Vere Vermeulen

P.S. Eindelijk is het zover, ik ga mijn lang verwachte membership lanceren. Een ALIGNMENT FIRST membership voor iedereen die op zoek is naar consequente spirituele begeleiding/ondersteuning!! Om deze membership grootst te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.