Episode #54 Gaat spiritualiteit en materialisme überhaupt wel samen?!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Omg wat heb ik het mezelf de afgelopen weken weer moeilijk gemaakt 🙈. Maar Rose came to the rescue. Want hoe goed je ook bent in zwemmen, je zult altijd moeten blijven zwemmen als je niet wilt verdrinken.

Wat ga je leren?

> Waarom spiritualiteit en materialisme wel degelijk samen kunnen gaan

> Hoe (en waarom) het Ego ons altijd zal blijven lastigvallen

> Waarom het zo heerlijk is om geld uitgeven en ontvangen fun te maken

Hoogtepunten uit de Podcast

> [2:20] Gaat spiritualiteit en materialisme überhaupt wel samen?!

> [3:40] Het concept van non-dualiteit

> [5:11] Hoe mijn Ego de dingen die mij Joy geven beoordeeld en bekritiseerd

> [8:00] Het antwoord van mijn Source Energy Rose op de vraag waarom wij een Ego hebben

> [9:55] De beste manier hoe je kunt leren leven vanuit Alignment

> [11:04] De noodzaak van zwemmen

> [13:45] Money mindset

 Links mentioned in this Episode

Pre launch aanmeldlink voor het Alignment first Membership

Abraham Hicks

Empower Your (Money) Mindset Bootcamp

P.S. Eindelijk is het zover, ik ga mijn lang verwachte membership lanceren. Een ALIGNMENT FIRST membership voor iedereen die op zoek is naar consequente spirituele begeleiding/ondersteuning!! Om deze membership grootst te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 Comment

  1. Pingback: Episode #57 Bonus Episode: Mijn Secret Voice Messages - So V's Choice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.