Episode #53 Welke spelregels hanteer jij voor je business en je leven?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

De afgelopen jaren heb ik meerdere keren de dood van dichtbij meegemaakt, iets wat mij ertoe aanzette meer over de dood na te gaan denken. Hoe kun je maximaal genieten van je leven? Hoe kun je het maximale uit jezelf halen? Leven vanuit je Source Energy kan best lastig zijn, zeker aan het begin van je reis richting leven vanuit Alignment.
In deze episode ga ik je uitleggen hoe het hanteren van spelregels voor je business en je leven, je kan helpen om beteren te luisteren naar je gevoel zodat ook jij geestelijke en financiële vrijheid op jouw unieke manier kan manifesteren in je leven!

Wat ga je leren?

> Mijn inzichten over de Dood en hoe je maximaal kan genieten van je leven (en business)

> Hoe luisteren naar je gevoel je zal brengen waar je hoort te zijn

> Een simpele vraag om te weten of je iets wel echt wilt doen

> Waarom ik nog nooit zo blij ben geweest om jarig te zijn

> Hoe je Geestelijke en Financiële Vrijheid op jouw unieke manier kan manifesteren

Hoogtepunten uit de Podcast

> [2:30] Inzicht uit de Course in Miracles: De dood is een illusie

> [4:46] Het verschil tussen gedachten uit je Source en gedachten uit je Ego

> [5:26] Waarom herinneringen koesteren belangrijker is dan verdriet hebben om het feit dat iemand fysiek niet meer aanwezig is

> [7:36] Leef je leven volop! Hoe je maximaal kan genieten van je leven.

> [12:30] James Wedmore over vanuit alignment jezelf neerzetten als business

> [13:25] Mijn 2 spelregels in het online ondernemersavontuur

> [17:06] De vraag die je jezelf moet stellen als je twijfelt of je iets wel of niet moet doen

> [23:46] Waarom spelregels voor je business en leven ervoor zullen zorgen dat je het maximale uit jezelf kunt halen

> [27:12] Schaarste denken op je verjaardag (hint: geven is veel leuker dan krijgen!)

> [30:35] Geestelijke en Financiële Vrijheid op jouw eigen unieke manier manifesteren

> [35:38] Alignment First Membership

Links mentioned in this Episode

A Course in Miracles

James Wedmore “Mind Your Business Podcast”

P.S. Eindelijk is het zover, ik ga mijn lang verwachte membership lanceren. Een ALIGNMENT FIRST membership voor iedereen die op zoek is naar consequente spirituele begeleiding/ondersteuning!! Om deze membership grootst te lanceren organiseer ik 11 juni een exclusieve gratis online lanceer party waarin ik iets ga doen waarvan mijn ego heel hard “nee” schreeuwde maar mijn source volop “ja” zegt. Ik ga namelijk live met jullie mijn source meditatie delen om jou ook in contact te brengen met jouw source. ​Geloof mij dit wil je niet missen, dus vergeet je niet direct aan te melden voor de lanceer party door HIER te klikken.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.