Episode #51 Mijn onverwachte inzicht na een fikse haatmail

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Dit weekend ontving ik een fikse “haatmail” met nogal wat beschuldigingen, waarin o.a. deze zin stond: “Neppe mensen kan ik niet tegen en dat zie ik in jou. Ik hoop dat je goed in de spiegel kijkt en ophoudt sprookjes te vertellen. Dan is er nog hoop voor je en dat ben je de mensen die je volgen en geld aan aftroggelt verschuldigd.” Deze zin was slechts het tipje van de ijsberg. Ik vond het heftig, echt heftig, maar het inzicht dat deze mail mij bracht had ik zelf niet zien aankomen! Een persoonlijke episode die ik wel MOEST opnemen. ❀

β€œIt is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood” – Theodore Roosevelt

Links mentioned in this episode:

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgb

1 Comment

  1. Marleen 7 May 2018 at 15:55

    Wilde even reageren hierop. Ik vind het heel mooi dat je dit deelt en het laat juist zien hoe authentiek je bent. Je doet niet alsof. Dit inspireert mij enorm. Heel erg bedankt hiervoor! Ik blijf je lekker volgen, supertof wat je doet. Veel liefs van Marleen

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.