Episode #49 Mijn nr. 1 tip om jezelf na een heftige energie weer omhoog te krijgen

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Fysiek beroerd worden van een sterke energie? Heb je dat wel eens meegemaakt? Ik wel! Sterker nog 7 april moest ik tijdens de “source meditatie” bijna overgeven omdat de energie zo sterk was! Puntje van aandacht dus voor mij om de volgende live experience editie, van te voren, hier nog extra aandacht aan te besteden. Voor vandaag heb ik alvast een episode opgenomen waarin ik mijn nr. 1 tip deel om jezelf na zo een “heftige” energie weer in een hoge energie te krijgen.

p.s. ik ben benieuwd of jij ook wel eens zo een heftige energie hebt meegemaakt. Let me know.

Enjoy!

Links mentioned in this episode

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.