Episode #46 Manifesting next level, ben jij klaar voor jouw 100.000 of miljoen euro?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Een nieuw kwartaal, met een nieuw wonder en nieuwe doelen. Ik ben super excited en weer volop in de manifestatie modus. In deze episode deel ik welke technieken ik toepas om mijn droom leven te manifesteren (en welke jij dus ook kunt gebruiken), waaronder een geniale mini aanpassing in mijn dagelijks leven. Verder demonstreer ik dat “spiritueel” zijn en “materialistisch” zijn heel goed samen gaan :).

Enjoy!

Wat ga je leren?

  • Een geniale mini aanpassing in je dagelijks leven die jou gaat helpen jouw “money” doel te bereiken.
  • Verschillende technieken om je droom leven en de bijpassende som geld te manifesteren.

Links mentioned in this episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.