Business Geld Moed - Durf - Vertrouwen Money Mindset Challenge PODCAST Praktische oefeningen

Episode #9 Money Mindset Part II

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik ben er echt van overtuigd dat financiële vrijheid voor iedereen is weggelegd, dus ook voor jou! In deze podcast heb ik weer 3 leuke opdrachten voor je klaar staan om je eigen money mindset te trainen. En aan het einde van de podcast deel ik wat voor “geks” ik zelf doe om mijn ideale droomhuis te manifesteren.

Wat ga je leren:

Hoe je meer geld kunt gaan manifesteren in je leven.

Links Mentioned in this Episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.