Episode #8 Zo haal jij het maximale uit jezelf!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt MAAR vooral aan mijn mind en soul en niet zozeer aan mijn body. Maar om maximaal te groeien geloof ik dat je alle drie de gebieden evenveel aandacht moet geven. Dus daarom ontwierp ik mijn eigen Empower Your Mindset planner, als een extra stok achter de deur voor mijzelf, om elke dag het maximale uit mezelf, mijn leven en mijn bedrijf te halen. Een tool om van binnen naar buiten te blijven leven en werken. Toen ik de planner/checklist eenmaal af had dacht ik DIT moet ik met jou delen………

Dus bij deze mijn cadeautje voor jou!

Enjoy

Wat ga je leren:

  • Wat onze intentie op aarde is.
  • Hoe jij het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière kunt halen.

Links Mentioned in this Episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.