Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik jou vandaag advies zou geven over het creëren van een succesvolle “money mindset” dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Ik was wel de laatste persoon om jou advies te geven over geld. Werkzaam als psycholoog in vaste dienst had ik niets te klagen over mijn salaris, maar des al niet te min was het geld altijd op. En inmiddels weet ik hoe dat komt. Ik had namelijk talloze belemmerende overtuigingen over geld! In mijn podcast van vandaag deel ik met jou hoe ik mijn money mindset aan het transformeren ben en hoe ik direct het verschil op mijn bankrekening zie. Ook deel ik 2 leuke opdrachten met jou zodat jij je eigen succesvolle money mindset kunt gaan creëren.

Wat ga je leren:

  • Hoe je meer geld kunt gaan manifesteren in je leven.
  • Wat de meeste voorkomende belemmerende overtuigingen rondom geld zijn.

Links Mentioned in this Episode

  • Inschrijfformulier Online Workshop 24 september 2017: deze workshop is momenteel gesloten
  • Inschrijflink Money Mindset Challenge: deze is momenteel gesloten
  • Aanmeld link Besloten Facebook groep So V’s Network

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.