Episode #5 Waarom overkomt mij dit?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

De vraag “waarom overkomt mij dit” was een vraag die ik mezelf vroeger heel regelmatig stelde. Totdat ik er achter kwam hoe NIET helpend het is om deze vraag aan jezelf te stellen. Vandaag bespreek ik met jou hoe je “helpende” vragen kunt stellen aan jezelf en hoeveel het stellen van helpende vragen je kan gaan opleveren.

Enjoy

Wat ga je leren?

  • Hoe jij door middel van helpende vragen jezelf kunt helpen in een hoge energie te blijven ongeacht de omstandigheden.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.