Business Moed - Durf - Vertrouwen PODCAST

Episode #42 Ben jij klaar om DE keuze te maken?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ben jij klaar om de keuze te maken? Dat was voor mij de grote vraag deze week. En de uitkomst was meer dan verassend. Want ja ik heb een keuze gemaakt (wat precies deel ik uiteraard uitgebreid in de podcast met je) en ik hoop dat mijn keuze/besluit een trigger zal zijn voor jou om ook een keuze te gaan maken. Het is tijd om ons licht nog sterker te laten schijnen. Ik hoop dat je er klaar voor bent.

Enjoy!

Wat ga je leren?

  • Hoe B-school een manier kan zijn om jouw licht te laten schijnen.
  • Mijn reis van de afgelopen maanden business wise.
  • Wanneer en hoe mijn ego stem in het spel komt.
  • Waarom ik voel dat het nu het moment is om mijn licht nog feller te laten schijnen en wat dit voor jou kan gaan betekenen.

Links mentioned in this episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.