Episode #37 Hoe creëer je financiële en geestelijke vrijheid in je hoofd?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ik reed vandaag terug van mijn oma naar huis en ik realiseerde mij opeens heel sterk dat vrijheid helemaal niets te maken heeft met je fysieke omstandigheden of manifestaties. Vrijheid zit namelijk echt in je hoofd. Maar hoe creëer je geestelijke en financiële vrijheid in je hoofd als je nu nauwelijks tot geen vrijheid ervaart? Ik deel vandaag mijn belangrijkste inzichten en tips.

Wat ga je leren?:  

  • Mijn belangrijkste geheim om vrijheid in je hoofd te creëren.
  • Hoe je zo kunt vragen dat het ook echt gegeven wordt.
  • Waarom je ego ook heel functioneel kan zijn.  

Links mentioned in this episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.