Episode #35 Ik had nooit verwacht dit over mijn vader te zeggen

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Gisteravond nam ik een nieuwe podcast episode op over de relatie met mijn vader. Niet om te “klagen” over hoe verschrikkelijk deze was, maar om je te laten zien hoe je een nieuw verhaal kunt creëren rondom je relatie met je ouders, en wat voor impact dat vervolgens weer kan hebben op jouw leven en dat van de ander. De woorden over mijn vader waarmee ik de episode afsloot verbaasde mij. Ik had nooit verwacht dit over mijn vader te zeggen.

Steeds als ik denk ik kan niet persoonlijker worden dan dit, volgt er een episode waarin ik weer net een stapje verder ga en nog persoonlijker word 🙈.

Enjoy

Wat ga je leren:

  • Wat ik heb ingezet om een nieuwe relatie te creëren met mijn vader.
  • Hoe mijn allignment (lees hoge energie) een bijzondere werking had op de allignment van mijn vader.
  • Waarom het zo belangrijk is om van een “needing” plek naar een “wanting”’plek te gaan.
  • Hoe de meest heftige gebeurtenissen in ons leven je soms weer dichter bij elkaar brengt.

Links mentioned in this episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.