Episode #32 Just go to bed!

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

We maken het onszelf vaak zo onnodig moeilijk. Of althans ik maak het mijzelf vaak onnodig moeilijk 🙈. In deze episode deel ik hoe nerveus ik was over de ticket verkoop voor mijn live event van 7 april en wat voor gekke dingen mijn “ego stem” me dit keer had aangepraat. Wederom een persoonlijke episode waarin ik jullie meeneem in mijn proces en de stappen die mij helpen om los te komen van mijn ego.

Enjoy

Wat ga je leren:

  • Hoe je je ego stem kunt herkennen.
  • Praktische tips om jouw ego stem los te laten en weer dichter bij je source energy te komen.
  • Wat mijn onzekerheden zijn.
  • Hoe helpend het is om liefdevol naar jezelf te zijn.
  • Hoe belangrijk dankbaarheid is.
  • Wat het ware doel van “prayer” of meditatie is.

Links mentioned in this episode:

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.