Episode #3 Hoe laat je je perfectionisme los?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ken je dat zo een stem die de hele tijd in de weg zit? Ik noem haar ook wel “mevrouwtje perfectionisme” ofwel mijn ego stem. Vandaag nam ik een podcast op over hoe deze stem mij zo heerlijk in de weg kan zitten en hoe bevrijdend het is als je deze stem steeds beter leert herkennen. Dus twijfel jij regelmatig aan jezelf? Heb jij vaak de gedachte “ik ben niet goed genoeg?” en laat jij je makkelijk beïnvloeden door de stemming van anderen? In deze podcast help ik jou “in touch” te komen met wie je werkelijk bent en leer ik jou hoe je los kunt komen van je ego zodat je ECHT in jezelf kunt gaan geloven en jij jouw leven kunt gaan leiden in plaats van andersom.

Enjoy

Wat ga je leren?

  • Hoe jij je eigen perfectionistische stem kunt leren herkennen.
  • Hoe jij je perfectionisme meer los kunt gaan laten.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.