Episode #28 Alles wat je moet weten over affirmaties – Interview met Jennifer Marjane

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Een paar weken terug ontving ik een mail van een van mijn Dream Members, Jennifer Marjane (van Jennifers Healingpraktijk), waarin zij een super interessant inzicht deelde over affirmaties. Toen ik de mail las dacht ik direct haar wil ik graag interviewen voor mijn Podcast Show. Dit interview bewijst maar weer eens hoe sterk de kracht van de wet van aantrekking eigenlijk is, want precies 3 weken geleden besloot ik dat ik meer ruimte wilde creëren voor verdieping en precies die week kwam Jennifer haar mail binnen. Het is een heel waardevol en verdiepend interview geworden. En we delen een aantal hele interessante onderzoeksresultaten over ijskristallen, appels en rijst :). Geniet ervan!

Enjoy

Wat ga je leren?: 

  • Waarom woorden (zonder bewuste emotie) wel invloed hebben op onze manifistaties.
  • Intressante onderzoeksresultaten over potten rijst, ijskristallen en appels :).
  • Hoe jij zelf manifistaties kunt gaan gebruiken om je lichaam te helen (en welke weerstand ik hier in eerste instantie bij voelde ;)).

Links mentioned in this episode:  

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

1 Comment

  1. Pingback: Episode #120 Hoe zet je de Law of Attraction succesvol in op alle gebieden van je leven en business?. - So V's Choice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.