Episode #2 Als het voelt als moeten “moet” je loslaten

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Donderdag avond werd ik overvallen door allerlei belemmerende gedachten. Ik had een oproep gedaan voor een “marketing chick” om mij te ondersteunen bij mijn marketing taken en terwijl de aanmeldingen met een enorm aantal binnenstroomde zag ik het opeens even niet meer zitten. Mijn ego, oftewel “mevrouwtje controlfreak” nam het geheel van mij over. Dus ik besloot mijzelf terug te trekken en kwam toen tot een (al zeg ik het zelf) geniaal inzicht waar ik vervolgens een opdracht van heb gemaakt. En natuurlijk kan ik niet anders dan deze opdracht met jou delen. Met behulp van deze opdracht kun je in 30 minuten van een echte low naar een complete high gaan. Veel plezier.

Enjoy

Wat ga je leren?

  • Hoe jij jezelf in een hoge energie kunt krijgen als je in een super lage energie zit.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.