"Negatieve" Emoties Abraham Hicks PODCAST Relaties Wet van Aantrekking

Episode #18 De dood – wat zegt de wet van aantrekking hierover?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Drie jaar geleden werd ik voor het eerst geconfronteerd met de dood van dichtbij. De ex-vriendin en zakenpartner van mijn broertje werd vermoord. En terwijl dit een bijzonder traumatische en dramatische ervaring was voor in eerste instantie natuurlijk haar ouders, broertje en schoonzusje was deze ervaring ook voor mij en mijn directe omgeving een levensveranderende situatie. Sinds het overlijden van Nik, is de dood nog meerdere malen verschenen in mijn leven en steeds opnieuw in een alles behalve aantrekkelijke vorm. Ik vraag mij zelfs af of de dood überhaupt op een mooie manier kan verschijnen, maar dat even terzijde.

Dit is mijn meest persoonlijke en emotionele episode tot nu toe. Mijn intentie met deze episode is niet om jou te overtuigen van mijn visie rondom de dood, maar wel om het gesprek over de dood op gang te brengen. En hopelijk je een aantal nieuwe inzichten te brengen. Want net zo goed als geboorte een vast onderdeel is van het leven is de dood dat ook.

Enjoy

Wat ga je leren?:

  • Wat Abraham Hicks zegt over de dood en hoe zich dit verhoudt tot de wet van aantrekking.
  • Hoe ik zelf omga met intens verlies zoals de dood.
  • Dat verdrietig zijn geen “negatieve” emotie is.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.